O nama

melisa pozira za kameru

 

Melisa Idrizi osnivač je centra i prvostupnica fizioterapije, Schroth terapeut.

Rođena 17.01.1992.u Slavonskom Brodu, školovanje je započela u srednjoj školi za fizioterapeutskog tehničara u Pakracu. Tijekom četverogodišnjeg usavršavanja, odradila je praksu iz područja ortopedije, neurologije, reumatologije i sportske medicine u Daruvarskim toplicama, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Lipik, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić Gradu te na odjelima ortopedije I neurologije u općim bolnicama u Pakracu, Požegi I Novoj Gradišci gdje je i odradila stručno osposobljavanje te dobila licencu za fizioterapeutskog tehničara. Preseljenjem u Zagreb upisala je studij fizioterapije. Tijekom studiranja radila je kao fizioterapeut tijekom ljetne sezone u termama Thalassotherapy Crikvenica, a tijekom godine kao volonter u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku gdje je prisustvovala na brojnim operacijskim zahvatima i u poslijeoperacijskom periodu. Pod mentorstvom dr.Roda obranila je diplomski rad pod nazivom “Propriocepcija pacijenta nakon ugradnje totalne endoproteze kuka”. Preporukama mentora i prošlih poslodavaca radila je u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju Željko Čop, poliklinici Body Balance diplomiranog fizioterapeuta Velibora Viboha. Nakon završenih dodatnih edukacija pokrenula je Centar za fizioterapiju Femur.

Dodatne edukacije koje posjeduje su: Cyriax metoda, Normalan pokret, Manualna limfna drenaža, dekongestivna fizioterapija limfedema, TheraBand akademija, Schorth koncept, Tehnike bandažiranja, fizioterapija i tjelesne aktivnosti u trudnoći.

Iza mene stoji 1 000 + zadovoljnih klijenata te više od 20 tvrtki s kojima aktivno surađujem kroz korporativni pristup medicinskim benefitima zaposlenika.

Posljednje sam četiri godine mentorica na stručnim praksama (Učilište Petar Zrinski, Učilište Medical) te vodim svoj mentorski program medicinske masaže koji je strukturiran od detaljnog savladavanja tehnike medicinske masaže do izgradnje baze redovnih klijenata.

Protekle 2 godine radila sam sa 40 + polaznika mentorskog programa medicinske masaže.

Prvostupnica sam fizioterapije koja zadnjih 13 godina uspješno privlači klijente radi kojih sam pokrenula vlastiti centar za fizioterapiju u kojemu je naglasak na provođenju medicinske i sportske masaže i rad sa djecom sa promjenama na kralježnici. također sam praktičar u tjelesnoj orijentiranoj psihoterapiji.

Zaljubljenik sam u ples i sportsko penjanje. Vrijednosti koje me motiviraju i vode prema naprijed su: odlučnost, zahvalnost, neustrašivost i ljubav. Ljubav prema sebi, poslu kojeg volim i svima onima koji njeguju iste vrijednosti kao i ja.

Aktivna sam članica u Udruzi MBA Croatia koja zastupa sve naše lidere poslovnog upravljanja te sam poslovni trener u Internacionalnom centru za poslovnu edukaciju.

Kroz svoj sam životni put prošla razne poslovne pozicije i životne izazove koji su me oblikovali da postanem ovo što jesam i pripremili me za sve čime ću i Vama pomoći.

Vrijednosti koje me motiviraju na mom putu su odlučnost, zahvalnost, neustrašivost i ljubav, ljubav prema sebi, poslu kojeg volim i svima koji žele biti sa mnom na tom putu.

INTERVJU: Časopis poduzetnik

PARTNER: Rekreativa medical

Ordinacija.hr: Članak o skoliozi

 

Melisa Idrizi, bacc.physioth., Schroth terapeut

OBRAZOVANJE:
2012. - 2015.: Zdravstveno Veleučilište u Zagrebu, studij Fizioterapije

2015. - danas: Stručna usavršavanja (Cyriax metoda, Normalan pokret, Manualna limfna drenaža, TheraBand akademija, Fizioterapija i tjelesne aktivnosti u trudnoći, Schroth metoda liječenja skolioza, Primjena bandaža u sportu i rekreaciji)

2019. - 2023.: Centar za integrativni razvoj, tjelesno orjentirana psihoterapija

RADNO ISKUSTVO I SURADNJE:
2010. - 2011.: Daruvarske Toplice
2012. - 2013.: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Lipik
2012. - 2013.: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Naftalan
2012. - 2013.: Opća bolnica Pakrac
2013. - 2014.: Opća bolnica Požega
2014. - 2015.: Opća bolnica Nova Gradiška
2016. - 2017.: Thalassotherapy Crikvenica
2016. - 2017.: Specijalna bolnica Sveta Katarina, Zabok
2017. - 2017.: Poliklinika Body Balance
2018. - 2018.: Privatna praksa fizikalne terapije Željko Čop
2018. - danas: Centar za fizioterapiju Femur, osnivačica i vlasnica
2019. - 2023: Hrvatska ženska nogometna reprezentacija
2019. - danas: član Udruge MBA Croatia
2020. - danas Mentor u progamu medicinske masaže
2021. - danas: Visoko učilište Petar Zrinski - predavač i voditelj stručne prakse
2021. - danas: Suradnja sa tvrtkama u vidu medicinskih benefita za zaposlenike (Pliva, PBZ, Agrivi, EY,, Q, Five, Flixbus, Infinum, Medtronic...)
2022. - danas: Učilište Medical-voditelj stručne prakse
2023. - danas: poslovni trener u Internacionalnom centru za poslovnu edukaciju

 

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak I zdravlje iz područja fizioterapije nastao iz potrebe da Vam ponudi pravovremeno I cjelovito rješenje u uklanjanju Vaših tegoba. Baziramo se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom.
U Femuru Vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi.
Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti.