Centar za fizioterapiju

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak I zdravlje iz područja fizioterapije nastao iz potrebe da Vam ponudi pravovremeno I cjelovito rješenje u uklanjanju Vaših tegoba. Baziramo se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom.
U Femuru Vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi.
Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti.

 

Melisa  

Melisa Idrizi osnivač je centra i prvostupnica fizioterapije.

Rođena 17.01.1992.u Slavonskom Brodu, školovanje je započela u srednjoj školi za fizioterapeutskog tehničara u Pakracu. Tijekom četverogodišnjeg usavršavanja, odradila je praksu iz područja ortopedije, neurologije, reumatologije i sportske medicine u Daruvarskim toplicama, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Lipik, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić Gradu te na odjelima ortopedije I neurologije u općim bolnicama u Pakracu, Požegi I Novoj Gradišci gdje je i odradila stručno osposobljavanje te dobila licencu za fizioterapeutskog tehničara. Preseljenjem u Zagreb upisala je studij fizioterapije. Tijekom studiranja radila je kao fizioterapeut tijekom ljetne sezone u termama Thalassotherapy Crikvenica, a tijekom godine kao volonter u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku gdje je prisustvovala na brojnim operacijskim zahvatima i u poslijeoperacijskom periodu. Pod mentorstvom dr.Roda obranila je diplomski rad pod nazivom “Propriocepcija pacijenta nakon ugradnje totalne endoproteze kuka”. Preporukama mentora i prošlih poslodavaca radila je u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju Željko Čop, poliklinici Body Balance diplomiranog fizioterapeuta Velibora Viboha. Nakon završenih dodatnih edukacija pokrenula je Centar za fizioterapiju Femur.

Dodatne edukacije koje posjeduje su: Cyriax metoda, Normalan pokret, Manualna limfna drenaža, dekongestivna fizioterapija limfedema, TheraBand akademija, Schorth koncept, Tehnike bandažiranja, fizioterapija i tjelesne aktivnosti u trudnoći.

U slobodno vrijeme je aktivni volonter Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać, Multipla skleroza tim Hrvatska. Radom na sebi pohađa školu Centra za integrativni razvoj.

Mlada je i ambiciozna osoba koja se i dalje usavršava u području struke te i u osobnom razvoju.